Гери-Никол се изложи с калпав фотошоп СНИМКА

Фотошопът е мощно средство за промяна на изображения и много известни личности го използват, за да се представят в най-добрата светлина. Но, за съжаление, това често води до грешки и нелепи ситуации, както се случи и с Гери-Никол.

Въпреки че на снимките изглежда перфектна, внимателното око на наш репортер улавя детайли, които говорят за работата на фотошопа. Вратата, която изглежда крива, е явен знак за обработка на изображението. Това предизвиква насмешки от страна на обществеността.

Гери-Никол обаче не е единствената известна личност, която ползва услугите на фотошоп. Андреа и Тита са царици на фотошопа и са използвали тази програма многократно за обработка на свои снимки. Въпреки опитите им да скрият несъвършенствата си, те също са били разобличени по отношение на грешките, които са допуснали в обработката на своите снимки.
След този инцидент става ясно, че дори и известните личности не са безгрешни, когато става въпрос за използването на фотошоп. Но истината рано или късно излиза на яве, а в мрежата техните фенове ги съветват да не прекаляват и да се показват истински и наторални, за да няма разочарование, когато видят любимците си на живо и те нямат нищо общо с визията си от социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хайди Клум отново не разочарова с костюма си за Хелоуин

Хелоуин отмина и останаха само снимките и спомените от костюмите, с които сме се маскирали тази година. Но трябва да си признаем, че целият празник премина и с мисълта с какво ли ще ни изненада Хайди Клум тази година. Кралицата на Хелоуин всяка година се старае да надмине себе си. […]