Бритни и Джъстин преди и след аборта – всичко, което се знае за връзката им

Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни поднася всякакви изненади, но разкрития подобни на тези около връзката й с Джъстин Тимбърлейк наистина не сме очаквали.
Изпълнителката заяви, че докато двамата са били заедно, тя е забременяла от него. Той обаче тогава не е бил готов да става баща и затова се е стигнало до аборт. Макар тя да е искала да задържи дето. Тези разкрития на Бритни Спиърс ни накараха да си припомним точната хронология на връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк.
За първи път двамата се запознат през 1992 г. по време на снимките на The All-New Mickey Mouse Club, където участват още с Кристина Агилера и Райън Гослинг. Тогава обаче са едва 11-годишни и твърде рано да се говори за любов и връзки.
Но въпреки това Спиърс пише в мемоарите си The Woman in Me, че именно Тимбърлейк е бил момчето, с което за първи път се е целунала. Трябва обаче да минат още няколко години преди двамата да открият, че имат чувства един към друг.
И така през 1999 г. започват да излизат, но с месеци отричат да са заедно пред медиите. Едва през септември 2000 г. решават, че е време да спрат да се крият и се присъстват заедно на MTV Video Music Awards, пише People.
През януари 2001 г. Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк карат всички на American Music Awards да гледат само тях, защото са облечени в координирани дънкови тоалети. А само няколко седмици по-късно излизат заедно на сцената по време на полувремето на Супербоул.
“Малко е трудно, но знаете ли какво, всичко опира до доверие”, казва тогава Спиърс по адрес на връзката си с изпълнителя пред Entertainment Tonight. В следващите месеци двамата присъстват заедно на още няколко събития, а през септември същата година Бритни Спиърс разкрива, че вече живеят заедно.
Тогава в интервю за The Guardian изпълнителката казва, че често са разделени заради много си ангажименти, но когато са заедно прекарват времето си в къщата ѝ в Лос Анджелис. “Изобщо не ме е срам да кажа, че го обичам с цялото си сърце.”
Джъстин Тимбърлейк дори взима дейно участие в написването и продуцирането на парчето на Спиърс “What It’s Like to Be Me”. През февруари 2002 г. двойката присъства на наградите Грами. Само месец по-късно обаче, докато промотира филма си “Кръстопътища” Бритни Спиърс казва, че вече не е във връзка с изпълнителя.
“Стигаш до момент, когато плачеш, за да заспиш всяка вечер. Чувствам се като в сапунена опера. Честно казано, знам какво е да имаш разбито сърце”, казва няколко месеца по-късно Тимбърлейк.
През ноември 2002 г. той пуска песента “Cry Me a River”, а и текста, и видеото карат хората да се съмняват, че е писана именно за Бритни. Твърдения, които той отхвърля. Двамата обаче бързи продължават напред. През 2003 г. Джъстин Тимбърлейк започва да излиза с Камерън Диас, а през 2004 г. Бритни Спиърс се жени за Кевин Федърлайн, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Преди и след аборта - всичко за връзката на Бритни и Джъстин

Като че ли свикнахме Бритни Спиърс да ни поднася всякакви изненади, но разкрития подобни на тези около връзката й с Джъстин Тимбърлейк наистина не сме очаквали. Изпълнителката заяви, че докато двамата са били заедно, тя е забременяла от него. Той обаче тогава не е бил готов да става баща и затова се е […]