Странното правило за рождения ден на Чарлз

Идната седмица ще бъде доста важна за британския кралски двор, защото на 14 ноември крал Чарлз ще навърши 75 години. Приготовленията за празника са започнали още преди седмици, а евентуалните гости вероятно вече са потвърдени.
Вече стана ясно, че малкият син на краля няма да присъства на рождения му ден. Бъкингамският дворец обаче стигна стъпка по-далеч в опита си да осигури безаварийно протичане на празника на Чарлз.
Имената на принц Хари и Меган Маркъл са категорично забранени за произнасяне от който и да е негов служител във всичките му дворци и резиденции, пишат Express. Особено пък на рождения ден на краля, който ще бъде отбелязан на две места.
В Кларънс Хаус – резиденцията, която Чарлз и Камила продължават да обитават в Лондон, след като избраха да не се местят в Бъкингамския дворец, ще има пищна гала вечеря. През деня обаче кралят ще отбележи 75-та си годишнина и в Хайгроув.
Имението в Шотландия е негово лично притежание и скъпо на сърцето му място. Градините му са оформяни с негова помощ в последните десетилетия и именно в тях Чарлз планира да посрещне на гости и други хора от околността, които навършват 75 тази година.
Междувременно принц Хари, чието име няма да се споменава около Чарлз, успя да си спечели правото да продължи делото си срещу Associated Newspapers за неправомерно придобиване на информация, след като съдът постанови това за принца, както и за още шест ищци, между които са и Елтън Джон, и Елизабет Хърли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела има нов мъж! Оказа се доста щедър, след като й подари... СНИМКИ

Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден. Синеоката красавица се похвали с часовник за около 50 бона. Емануела сподели снимка на луксозното бижу и постави над нея сърце. Загадка остава от кого е този така скъп подарък. Според запознати цената на подобен часовник е около 50 хиляди […]