Мис Силикон изду пазвата с още 2000 кубика, вече ще се пръсне… СНИМКИ 18+

Мис Силикон Анна-Мария Чернева изду още повече пазвата си и подобренията й вече рискуват да изхвръкнат като балони от деколтето й (а мнозина по форумите се шегуват, че могат и да се пръснат).

Въпреки че брюнетката и преди си беше щедро тунингована, този път реши да добави “скромните” 2000 кубика силикон, а гледката изуми последователите й в социалните мрежи.

Според тиражирани информации силиконката се подложила на интервенцията още през пролетта, вероятно за да може цяло лято да развява силикон откъдето мине. А новата корекция й е струвала 5000 лв.!
Ето го скандално порно ВИДЕО 18+ с Анна-Мария Чернева

Наскоро Анна-Мария сподели, че от доста време й се е искало да предприеме тази крачка, но все нещо се случвало и отлагала процедурата. “Първо беше ковид, тогава спряха всякакви подобни операции и трябваше да изчакам.. Мисля, че се получиха доста добре”, споделя пред “Телеграф” миската.
Припомняме, че Анна-Мария Чернева спечели титлата “Мис Силикон” през 2018-та, когато можеше да се похвали със “скромните” 500 кубика силикон. Освен силикон в гърдите миската имала само още една корекция за увеличаване на устните, с което се нарежда в класацията на една от най-малко ремонтираните сред силиконките мацка./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Анна-Мария Чернева (@annamariachernevaa)

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво направиха Алекс и Диляна? Подпалиха мрежата в този вид СНИМКИ

Алекс Богданска и Диляна Попова нагорещиха до краен предел социалните мрежи, където показаха най-новата си съвместна фотосесия. На кадрите двете са досущ като римски богини, с изящни рокли с гол гръб и разбира се, дълбоки деколтета. Очевидно разделите в личния живот и на двете (Алекс се разведе с Дани Петканов, […]

Subscribe US Now