Какво събра Риана, Марк Зукърбърг, Бил Гейтс и Иванка Тръмп

От години Риана замени музикалния бизнес с този с бельо и козметика. Но тези дни всички говорят за поредната й изява на сцената, на която обаче малцина имаха възможността да се насладят. Барбадоската певица получи покана да пее на тържествата по случай предстоящата сватба на сина на най-богатия човек в Азия Мукеш Амбани, чието нетно състояние се оценява на над 115 милиарда долара.
Три дни яли, пили и се веселили по индийски – така най-лесно може да се определи събитието, кеото събра едни от най-богатите и известни хора в света в индийския щат Гуджарат. Младоженците Анант Амбани и Радхика Мърчант събраха над 1200 гости, които пристигнаха на мястото на събитието със 130 частни полетa, осигурени от бащата на младоженеца. Заради тях местното летище получи временно статут на международно, тъй като приемаше пътници от цялата страна и света.
Риана пристигна в Индия с огромно количество багаж и целия си голям екип, за да направи едно наистина запомнящо се шоу за младоженците и техните гости в първата вечер на празненствата. Според информация в медиите, тя е получила около седем милиона долара хонорар, за да забавлява присъстващите. А сред тях има не една и две личности, чиито имена много добре познаваме.
Боливудски звезди, спортни шампиони, технологични милиардери и кралски особи се събраха на едно място за празника на любовта на Амбани и Мърчант. Освен на богата програма, много танци и музика, всички се насладиха и на цели 500 ястия, някои от които със сигурност са опитали за пръв път.
Програмата на трите дни е била толкова натоварена, че гостите са я получили разграфена на цели двете страници. На тяхно разположение домакините са осигурили гримьори, фризьори, стилисти и перални, защото всички е трябвало да се преобразят в индийски тоалети.

Хилядите присъстващи са били настанени в луксозни глемпинг палатки близо до мястото на празненствата. А като част от програмата бе отбелязано и посещение на месетн приют за животни с хиялди обитатели. Също така нов хиндуистки храм бе построен специално за събитието и след това ще бъде отворен за всички.
И всички тези подробности няма как да не ни накарат да се замислим какво ще представлява истинското сватбено тържество, което е насрочено за юли в Мумбай.
Освен Риана, която беше там по работа и след изпълнението си се върна обратно в САЩ, на тридневните събития присъстваха още Бил Гейтс, Марк Зукърбърг и съпругата му Присила, както и Иванка Тръмп с мъжа си Джаред Къшнър. Те споделиха снимки и емоции в профилите си в социалните мреци, пише BBC.
“Тук става лудо”, написа основателят на Facebook Марк Зукърбърг под своя снимка, на която заедно със съпругат аму позират с традиционни индийски дрехи. А той е избрал интересна риза с тигри.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко песни е написал всеки от членовете на Iron Maiden

Следващият път, когато се мотаем в някое гробище, не е зле да погленем човека до нас. Може да се окаже вокалистът на Iron Maiden Брус Дикинсън. Метъл легендата беше гост в немския YouTube канал EMP, където обсъжда вижданията си за творчеството. “Мисля, че ако си креативен, тогава просто трябва да […]

Subscribe US Now