Тъжната причина за раздялата на Марая Кери и Брайън Танака

2023 г. приключва с поредната новина за звездна раздяла – тази на Марая Кери и Брайън Танака. Информацията за края на връзката им се появи малко преди Коледа – сезон, който искаме или не, свързваме именно с Марая Кери.
Едва и тя самата е щастлива да прекара коледните празници като необвързана. Това показват и изказванията на изпълнителката на “All I Want for Christmas” на концертите й от последните седмици.
“Очаквам Коледата от… ами през цялата година”, цитират я от Page Six. “Годината ми не беше от най-добрите”, казва още тя. Именно светското издание първо пише за вероятната причина за раздялата на Кери и Танака.
“Той иска да има семейство. А тя не е на такава вълна”, разкрива източник на изданието. Разликата в годините също е изиграла роля в това – Марая Кери е на 54 години, докато Брайън Танака навърши 40 тази година.
Кери има 12-годишни близнаци от брака си с Ник Кенън и е малко вероятно да планира още деца. С Танака са заедно от 2016 г., след като се запознават десет години преди това, когато той започва да работи в танцовия й екип.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вълнуваща новина за сина на Арнолд Шварценегер

Коледните и новогодишните празници обикновено са подходящ повод за много хора да споделят радостни новини от живота си с най-близките. А семейство Шварценегер определено е имало добър повод да вдига двойно повече наздравици през последните няколко дни. И причината за това е годежът на Патрик Шварценегер – най-големият син на Арнолд […]

Subscribe US Now