Вълнуваща новина за сина на Арнолд Шварценегер

Коледните и новогодишните празници обикновено са подходящ повод за много хора да споделят радостни новини от живота си с най-близките. А семейство Шварценегер определено е имало добър повод да вдига двойно повече наздравици през последните няколко дни.
И причината за това е годежът на Патрик Шварценегер – най-големият син на Арнолд Шварценегер.
30-годишният актьор и половинката му Аби Чемпиън, с която са заедно вече от цели осем години, обявиха, че са сгодени, с общ пост в Instagram. “Винаги и завинаги”, гласи описанието към поредицата от снимки, които са качили двамата.
На първия кадър в близък план виждаме, че Патрик е целунал бъдещата си съпруга по бузата, докато тя с широка усмивка показва годежния пръстен. Следват още няколко снимки на двойката на плажа, а пък на последната позират с празнична торта с надпис: “Честито”.
Поздравления за годежа на Патрик Шварценегер и Аби Чемпиън валят също и в коментарите под поста им. В Instagram своите пожелания са споделили актьорът от “Здрач” Тейлър Лаутнър, както и актрисата Челси Хендлър.
Мария Шрайвър, бившата съпруга на Арнолд Шварценегер и майка на Патрик, също не е пропуснала да изрази радостта си от новината с коментар. “Всички сме толкова щастливи за теб, за твоята любов, за твоето настояще, за твоето бъдеще, твоята любов е вдъхновяваща радост” пише тя под публикацията.
За първи път се заговори, че Патрик Шварценегер и 26-годишната Аби Чемпиън са заедно, през септември 2015 г. В началото на следващата година те официално потвърдиха връзката си, отново чрез Instagram, припомня ни Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-гледаните видеа в Pornhub за 2023 г. (и най-търсените фетиши)

И тази година Pornhub си остава един от най-посещаваните сайтове в интернет пространството и в това няма нищо изненадващо. В края на 2023 г. от там отново обобщават най-честите търсения на потребителите за последните 12 месеца на базата на данни за милиардите посещения. И от които разбираме също какви са […]

Subscribe US Now