Ханде Ерчел – турската актриса, която успява във всичко, с което се захване

Ханде Ерчел е сред най-актуалните турски актриси. Тя е звезда от редица любими на зрителите сериали като “Почукай на вратата ми”, “Черната перла” и “Слънчеви момичета”.
Още с дебюта си в телевизията през 2015 г. тя прави впечатление не само с таланта си, но и с красивата си визия. Затова не е случайно, че сега актрисата пренася харизмата си от екрана в модната индустрия, превръщайки се в лице на водещ парфюмериен бранд.
Ерчел е сключила договор с позиционирания в Саудитска Арабия производител Laverne за срок от една година. Преди това марката си сътрудничи с половинката на футболиста Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес.
Преди дни приключиха снимките с Ханде за новата реклама на луксозния бранд. Мястото на снимките беше украсено с красиви розови, бели и жълти цветя, които кореспондират с продуктите на марката.
Рекламата е насочена към арабския пазар и страни като Обединените арабски емирства, Йордания, Мароко, Либия, Катар.
Но колкото и да е ангажирана с новата си дейност, 29-годишната Ханде няма да се раздели телевизионните си участия. Дори се очаква скоро да се завърне на екрана с продукция, озаглавена “Двама непознати”, според специализирания сайт за турски сериали Teammy.
Ханде Ерчел е популярна в родната си Турция не само заради значимите си роли, но и заради пикантния си личен живот. Тя често се впуска във връзки с популярни личности от артистичните среди, най-известната от които е с колегата ѝ Керем Бюрсин, с който се запознават на снимачната площадка на “Почукай на вратата ми”, излъчен през 2020 г. по Fox TV.
В момента турската актриса е обвързана с наследника на една от най-богатите фамилии на Босфора – Хакан Сабанджъ, с когото са заедно от няколко месеца, но според слуховете вече дори се готвят за сватба. През летните месеци двамата се наслаждаваха на романтични пътешествия в различни точки на света.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секси спортистките, които превзеха OnlyFans

Платформата OnlyFans се превърна в бърз и лесен начин за печелене на пари и трупане на слава, въпреки че за някои не е никак морален. Но това, което не може да се публикува в социалните мрежи, е именно за там, а интересът не спира да расте. Растат и приходите на създателите на […]

Subscribe US Now