Такова нещо не се е случвало в “Стани богат”! Бутат участник с лесни въпроси СНИМКИ

По интересен начин се разви играта на участник на име Михаил Цветков в „Стани Богат“ в псоледния епизод. Той бе представен като мениджър на отдел „Пазарни проучвания“, бодибилдър и поет.

Водещият Михаил Билалов разкри за него, че знаел резултатите от всички финали на Шампионската лига по футбол досега. Затова и още при сяднето на стола го попита за носителя на титлата през 1989 г.нМъжът обаче се оправда, че тогава не е имало Шампионска лига, а Купа на европейските шампиони и за тях няма знания.
„1989-та мисля, че е Стяуа, но не съм напълно сигурен“, отговори все пак той. Билалов обаче го поправи, че Стяуа е финалист, а първи става Милан.

Мениджърът мина с лекота през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а след това направи впечатление, че в играта последваха няколко питания, които не са толкова трудни за хора с що-годе добра обща култура.
„Кой град не е бил столица на югославска република?“, го попита Билалов за 1000 лева, а вариантите бяха Сараево, Загреб, Любляна и Тирана. Михаил бързо се ориентира към Тирана, която е столица на Албания.
Въпросът за 1500 лева бе „Действието на кой роман не се развива на остров?“ – „Робинзон Крузо“, „Плажът“, „Дюн“ или „Островът на съкровищата“.  Участникът отново не се затрудни и се спря на „Дюн“, което го прати напред в играта.
Тук участникът разказа, че си е поставил за цел да гледа всяка година по над 150 филма и успява досега да го прави.
„Кое от следните съкращения не се използва в регистрационните номера на България?“, бе следващото питане, а опциите – „Е“, „ЕВ“, „ЕН“, „ЕЕ“.мНа Цветков му отне по-малко от 20 секунди да посочи коя на кой град е, обърквайки единствено, че „ЕВ“ е на Севлиево, а тя е на Габрово. Той избра „ЕЕ“ и това го прати на въпрос за 3000 лева.
А той бе следният: „Кой съветски лидер въвежда сух режим, смяна на парите и отслабва цензурата?“ – Юрий Андропов, Константин Черненко, Михаил Горбачов или Борис Елцин. Тук мениджърът поразсъждава повече и в крайна сметка поиска „50:50“.

На екрана останаха Горбачов и Елцин, а Михаил правилно се ориентира, че Елцин е бил лидер на Русия, а не на СССР, затова не може да е съветски. Затова посочи Горбачов и това се оказа верен избор. Участникът заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе:
„Коя от популярните холивудски звезди изучава археология преди да изгрее на екрана?“ – Харисън Форд, Антъни Хопкинс, Ричард Бъртън или Хю Лори, пише vihrogon.bg. 
„За човек, който се описва сам себе си като киноман, как да кажем – ето, не беше късно да се изложа. Всъщност не съм сигурен за отговора на този въпрос“, сподели Михаил. Той не можа да се справи и извика жокера си в публиката – Александър Петков.
Двамата обаче така и не се обединят около категоричен отговор и Михаил се обади на приятел по телефона – Светлана Калудова от Варна. Тя каза, че Харисън Форд е верният.
Цветков обаче не й се довери и реши да се откаже, тръгвайки си с 3000 лева. Извън играта посочи Харисън Форд, но верен се оказа Хю Лори.
Играта на Михаил Цветков предизвика серия от коментари във фейсбук страницата на „Стани богат“. Ето и част от тях: „То тия въпроси за детската градина, и аз така мога да изкарам 10 000 лв.“, „Какви са тези елементарни въпроси. За разлика от вчера“, „По-лесни въпроси може ли, моля?“, „Знае всичко за първенства, питат го за едно, не го знае. После киноман бил – задават му въпрос за кино актьори – и там не знае.  Извод: не се изсилвай“., „Кой го побутва с тези елементарни въпроси!?“, „Щом е съветски, то е ясно от въпроса. Елцин е руски лидер“./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Адел и признанието й, че е била почти алкохоличка

Откакто е в САЩ, Адел изглежда много по-уверена в себе си. Виждаме го, когато е на сцената на зала “Колизеум” в Лас Вегас и говори с феновете си, виждаме го и когато е до половинката си Рич Пол, и не се притеснява да показва колко е щастлива. По време на […]