От какво се отказа Жизел Бюндхен

Вместо да дефилира на подиума, Жизел Бюндхен се чувства много по-добре да работи като фотомодел. “За мен е много лесно да съм там и да сътворя един образ, да влезна в тази роля”, коментира тя относно работата си по фотосесиите с творческия екип. “Това ме подхранва… чувствам се вдъхновена да допринасям за създаването на повече красиви неща в света по различни начини.”
“Повярвайте, всяка година (дизайнерите) ме молят да дефилирам”, обяснява Жизел. Но въпреки това е категорична, че е приключила с модния подуим.
Бившият ангел на Victoria’s Secret е корицата на октомврийския брой на Elle, като в интервюто отново заявява, че няма никакво желание да дефилира.
За смелото си решението си Жизел Бюндхен говори за първи път през 2020 г. По това време тя е на 42 години. “Уважавам тялото си… Научих се да го слушам”, казва тя тогава, припомня Yahoo.
Още през 2015 г. Жизел Бюндхен написа в Instagram, че след години в бизнеса по свой избор прави последното си модно ревю.
“Благодарна съм, че на 14 години ми беше дадена възможността да тръгна по този път. Днес, след 20 години в индустрията, е привилегия да избера да направя последното си модно ревю и все пак да остана да работя в бизнеса, но по друг начин.”
Феновете ѝ обаче са сигурни, че това не е последното ѝ излизане на подиума. Моделът се появи на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро, за да почете родната си страна. Тогава тя дефилира, преминавайки през дългия 121 метра подуим. “Никога няма да има такъв момент и такова ревю”, заявява тя пред Elle по време на Олипиадата.
Понякога Жизел Бюндхен взима децата си на работа с нея. Споделя как е завела дъщеря си Вивиан на фотосесия в Париж и колко объркана е била тя от цялата суматоха зад кулисите.
Бразилката спира с дефилетата, но какво се случва със съпруга ѝ Том Брейди, който се върна към футбола? Двамата сключват брак през 2009 г. и освен Вивиан, имат син Бенджамин, като гледат и сина на Брейди от предишната му връзка Джак.
В началото на тази година Том обяви, че прекратява професионалната си спортна кариера. Само месец по-късно той заяви, че отново се връща на игрището. След това негово решение Жизел признава, че би искала съпругът ѝ да присъства повече в живота ѝ и живота на децата ѝ.
“Определено съм водила тези разговори с него отново и отново. Но в крайна сметка чувствам, че всеки трябва да вземе решение, което да работи за него. Той също трябва да следва това, което го прави щастлив.”
Източници твърдят, че двамата са изпаднали в труден етап в брака си, отбелязвайки пред People, че не само моделът е недоволна от решението на Брейди да се върне към футбола, след като първоначално заяви, че се пенсионира. Съпругът ѝ е напълно наясно с това и сега се опитва да изгладят нещата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Специалният ден на Хейли и Джъстин Бийбър

Да… времето направо лети за една от най-харесваните известни двойки. Време, изпълнено с много предизвикателства, които обаче те преодоляват с любов, разбиране и постоянство. Точно така, както ни го показват Хейли и Джъстин Бийбър. Те тъкмо отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си и не пропуснаха да почетат деня на специалното […]