Синовете на Майкъл Джексън с рядка публична поява

Дори и след като Майкъл Джексън почина през 2009 г. на 50-годишна възраст, рожденият му ден продължава да се отбелязва и до днес. На 29 август Краля на попа щеше да навърши 65 години и по този повод в Лас Вегас бе организирано събитие, на което за изненада на феновете, присъстваха и синовете му.
За 26-годишния Принс Джeксън и 21-годишния му брат Биги Джeксън (който от години носи прякора Бланкет) това е рядка публична поява, предвид че от смъртта на баща си избягват да попадат под светлините на прожекторите.
Освен, че уважи официалното събитие, Принс Джeксън почете рождения ден на баща си и с пост в Instagram. Към стара снимка, на която е заедно с брат си и сестра си, той написа: “Честит рожден ден, татко. Липсваш ми и те обичам. Може да те няма, но не си забравен. Ти си в сърцата ни всеки ден.”
25-годишната Парис Джeксън обаче не само пропусна събитието, но и първоначално не публикува нищо в социалните си мрежи, с което да спомене деня на баща си Майкъл. След като фенове я разкритикуваха за мълчанието, тя все пак реши да качи видео в Instagram профила си. В него обяснява, че баща ѝ дори не е харесвал рождения си ден и не е искал хората да го поздравяват и да му организират празненства.
“Социалните медии очевидно са начинът, по който хората изразяват любовта и привързаността си в наши дни и ако не пожелаете на някого честит рожден ден чрез тях, това очевидно означава, че не го обичате и не ви пука за него”, не остана длъжна Парис Джeксън на критиките, които получи.
Те обаче са напълно незаслужени, тъй като по време на един от концертите си от турнето, на което сега е заедно с групата Incubus, тя почете баща си с кратко изявление от сцената.
“Той щеше да навърши 65 години днес и вложи кръв, пот, сълзи, любов и страст в 50 от тях, за да направи това, което остави след себе си, за да мога да се изправя тук на сцената, пред вас, и да говоря от нея. Дължа всичко на него”, са думите на Парис Джeксън, цитирана от E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now