Забавленията на Мила Йовович

Напоследък рядко гледаме Мила Йовович на кино, защото тя е посветила голяма част от живота си не на работата, а на семейството си. През 2023 г. ще имаме щастието все пак да я видим в новия филм на съпруга й Пол Андерсън In the Lost Lands, базиран на творба Джордж Р. Р. Мартин.
А междувременно за пореден път ставаме свидетели как 46-годишната актриса се забавлява с децата си. Този път тя ни демонстрира един ден в парка със средната си дъщеря – седемгодишната Даш.
“Това са моменти, които остават завинаги в паметта ми”, пише Йовович в официалния си профил в Instagram, където публикува снимка с дъщеричката си, облечена в светлосиня грейка сред снега.
Актрисата се впуска и в поетично описание на околния пейзаж, като говори за дървета, покрити с бели одеяла и натежали от сняг клони, който се изсипва върху главите им, докато слушат как снегът скърца под ботушите им.
Мила Йовович и съпругът й – режисьорът Пол Андерсън (“Заразно зло”) се женят през 2009 г. и имат три дъщери заедно. Това са 15-годишната Евър, която вече върви по стъпките на майка си като модел и актриса, седемгодишната Дашиъл и двегодишната Оушън Ларк.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орхан Мурад изригна: На Сузанита й оставаха 2-3 месеца живот! да замълчи, за да не стигаме до съд

„Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома. Пък каквито и причини да има!!!“. Така доведената дъщеря на Орхан Мурад – Александра, коментира за първи път публично раздора в семейството. Тя написа дълго писмо в социалните мрежи, което малката й сестра Сузанита разпространи по […]