Кан не е само цветя и рози – най-зле облечените знаменитости на фестивала

Филмовият фестивал в Кан е най-бляскавото кино събитие в Европа от десетилетия. Стотици знаменитости минават по червения килим на булевард “Кроазет”, дошли да покажат не само новите си филми, но и впечатляващи тоалети.
Пропуски в последното обаче винаги има, дали заради прекалено старание да бъдат интересни или заради липса на добър стилист. Ето някои от най-зле облечените звезди на Кан 2024.
Айшвария Рей
Някогашната Мис Свят 1994 продължава да е изключително красива жена. Но дори може да не забележим лицето й при тази рокля, която сякаш е направена от стотици изостанали гирлянди за коледната елха. Прекалено много кич и прекалено много блясък.
Бари Коган
Актьорът успя да се превърне в най-чаканите звезди на червения килим, благодарение на екстравагантния си стил. Стил, който обаче отсъстваше в Кан. Черен панталон, бяла риза, сако без вратовръзка – скука.
Грета Гъруик
Режисьорката на “Барби” може да беше председател на фестивалното жури, със сигурност обаче не би могла да журира конкурси по стил. Бяло-синята “прерийна” рокля на Maison Margiela може да е симпатична, но определено не е за фигурата за Гъруик. А обувките-копитца дори няма да ги коментираме.
Ева Грийн
Eдна от най-талантливите европейски актриси демонстрира поредица от кошмарни тоалети в Кан. Колебаем се между няколко от тях, но в крайна сметка се спираме на тази рокля на Iris van Herpen, която не подхожда нито на тена, нито на излъчването на Ева. Обувките с изрязани пръсти пък са възможно най-неуместните за нея.
Обри Плаза
Актрисата от “Белият лотос” се появяваше в Кан основно с рокли, които напомнят домашни пеньоари. Но когато облече това творение на Loewe, Плаза само ни показа, че не си е взела поука от краха с роклята с гигантска игла на наградите Еми. Сега просто я е сменила с неотиваща й като цвят с консервативно деколте и необясним детайл с обръч около ханша.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мадалина Геня отново напомня колко е секси

Съвсем наскоро Мадалина Геня реши да внесе малко повече яснота около причините за раздялата си с Григор Димитров. Двамата не са заедно вече от повече от половин година, но раздялата не изглежда да им се отразява негативно, дори напротив. Най-добрият български тенисист играе все по-добре и отново успя да се […]

Subscribe US Now