Симона Загорова тотално се преобрази, вижте как изглежда вече… СНИМКИ 18+

Факт е, че след раздялата с бащата на детето си Даниел Милушев, Симона Загорова е като преобразена във всеки смисъл на думата, най-вече във физическо отношение.

Дъщерята на поп фолк звездата Глория отслабна, започна да ходи редовно на фитнес, залага на стриктен хранителен режим и резултатите от всичко това са повече от впечатляващи.
Това Симона Загорова ли е?! На какво се дължи тази промяна? СНИМКА

Симона от години се бори с излишните килограми и май в случая е прибегнала до по-драстични режими, за да се избави веднъж завинаги от тях. За целта, ако се вярва на все по-упоритите слухове, тя се е подложила на популярния режим на д-р Емилова, известнен още като гладолечение.
Симона Загорова разкри по какви мъже си пада ВИДЕО

Младото момиче набляга на продължителни разходки, хапва плодове и зеленчуци, и пие много чай и вода. На същия режим от години е и майка й Глория, която, както знаем, изглежда феноменално./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

20 години по-късно - голямото признание за Кели Кларксън

Звездата на Кели Кларксън изгря, когато участва в първия сезон на предаването American Idol, стигна до финалите и дори спечели. От този исторически за певицата момент вече изминаха цели 20 години. Своето дългоочаквано признание тя получи в понеделник, 19 септември, когато бе открита звездата ѝ на Алеята на славата в […]