Личната снимка на брата на Кейт Мидълтън Джеймс

Болестта на Кейт Мидълтън се оказа тежък удар не само върху семейството й с принц Уилям, но и върху фамилия Мидълтън – майка й и баща й Керъл и Майк, сестра й Пипа, както и брат й Джеймс.
Към хилядите хора по света, които оправиха добрите си пожелания за бързо оздравяване на принцесата на Уелс се включи и Джеймс Мидълтън. По-малкият й брат, който рядко е забелязван на публични събития, публикува специална снимка в профила си в Instagram.
“Изкачвали сме много планини през годините. Ще се изкачим и на тази заедно с теб като семейство”, гласи текстът му към снимка, на която виждаме Кейт и Джеймс Мидълтън като деца. Кадърът е публикуван точно на 22 март – денят, в който съпругата на принц Уилям съобщи, че е диагностицирана с рак.
На 15 март Джеймс Мидълтън отново отвори Instagram профила си, за да сподели снимка с малкия си син Иниго. Денят не е случаен – това е рожденият ден на Джеймс, който навърши 36 години.
“Еднакви барети за рождения ми ден. Заобиколен от семейството, приятелите и, разбира се, кучетата ми”, написа братът на Кейт Мидълтън. Макар да не уточнява как е отбелязал специалния ден, нищо чудно Джеймс Мидълтън да е бил и в компанията на родителите и сестрите си, защото всички те живеят в близост, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Джеймс Хетфийлд от Metallica се татуира с праха на Леми от Motorhead

Рок звездите имат татуировки – всъщност, ако се появи рок звезда без такава, ще изглежда твърде странно. А фронтменът на Metallica има доста и още една нова едва ли е голяма новина. Освен ако не е направена с праха на друга рок легенда. Джеймс Хетфийлд показа в официалния профил на […]

Subscribe US Now