Колко близки са Барак Обама и Том Ханкс

Барак Обама и съпругата му Мишел са в Гърция от няколкото дни, като бившият президент на САЩ пристигна в Антипарос при изключителна секретност и придружен от поне 30 американски агенти.
Според Proto Thema семейството ще бъде настанено не къде да е, а във вилата на Том Ханкс. Гостите на семейство Ханкс ще останат в Антипарос до вторник, 20 юни, тъй като бившият американски президент трябва да присъства на конференцията SNF Nostos 2023.
Той ще обсъди начините за укрепване на демокрацията и значението на подкрепата на следващото поколение лидери заедно с президента на фондация Ставрос Ниархос Андреас Дракопулос.
Това е вторият път, в който Барак Обама посещава Културния център на Фондация Ставрос Ниархос (SNFCC). През 2016 г., по време на посещението като част от неговата администрация, произнесе прочувствена реч от сцената на зала Ставрос Ниархос.
Круиз до Иос
По време на почивката си в Гърция Барак Обама е специален гост именно на Том Ханкс, който може да се похвали с гръцко гражданство. Нямаше как Том Ханкс да не разведе бившия президент и Мишел Обама из красотите на Егейско море. Двойките заминаха с лодка, която наеха от Антипарос и се отправиха към водите на близкия Иос.
Разбира се, заедно с лодката на двете двойки не липсва и дискретния ескорт на кораб на бреговата охрана за безопасността на бившия президент на САЩ. Четиримата бяха и на мини круиз с частна лодка и плуваха в изолирани плажове на Антипарос.
Ще присъстват ли семейство Обама на “сватбата на милиардерите”?
През последните няколко часа се появи информация, че бившият американски президент и съпругата му са присъствали на “сватбата на милиардерите” в Кастелоризо в събота, 17 юни.
Милиардерът Андреас Ливерис ожени сина си Антъни за Амелия Маккинън, като гости на събитието бяха известни бизнес имена от Америка, Австралия и Гърция, както и известни политици, с които го свързват приятелски връзки.
Обама е близък приятел с Ханкс
Ханкс и Обама не са на почивка заедно за първи път, тъй като са близки приятели. Преди четири години, в последното шоу на Стивън Колбърт, актьорът, носител на Оскар, се пошегува за ваканцията си във Френска Полинезия с Мишел и Барак Обама, Брус Спрингстийн и Опра. Том Ханкс не се поколеба да опише забавни случки, които е преживял на острова по време на ваканцията, с което само потвърди близките им отношения. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадваща рокада в bTV: Ето коя засукана красавица сяда в стола на Деси Стоянова

Изненадваща рокада в bTV провокира мигновено зрителския интерес. Става дума за лайфстайл предаването “Преди обед”, което в последните години водят Сашо Кадиев и Деси Стоянова. Днес на стола на Деси обаче, седна нова красавица и хвърли в туш всички. Става дума за русоко изкушение на медията – синоптичката Натали Трифонова, […]

Subscribe US Now