Как и защо Дейвид Бекъм разгневи британците

Дейвид Бекъм имаше възможността да връчи награда БАФТА в категорията за най-добър дебют на британски сценарист, режисьор или продуцент на провелата се в неделя церемония.
Футболистът бе видимо притеснен от това си амплоа и реши да разчупи ледовете с кратко въведение, което обаче ядоса много британци.
“Казват, че тренировките те правят перфектен. Е, това може да е вярно във футбола или сокъра, но не е вярно за режисьорите, номинирани за изключителен дебют. Те го направиха правилно от първия път”, каза Бекъм от сцената.
След това показа номинираните и връчи статуетката на големия победител Савана Лийф за филма Earth Mama. Но в социалните мрежи много британци са останали ядосани на Дейвид Бекъм, който също е британец, че е използвал думата сокър, защото добре знаем, че така в Америка наричат футбола.
Някои коментари в X нападат Бекъм, че е на церемонията по връчването на британски награди и не е уместно да споменава американската дума сокър, пише Metro.co.uk.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо племенницата на Чарлз не е принцеса

Покойната Елизабет Втора и съпругът й принц Филип имат четири деца. А за най-малкото от тях – принц Едуард, който наскоро прие титлата на баща си, херцог на Единбург, като че ли се знае най-малко. Семейството на Едуард не е “ощетено” единствено от популярност. Неговата дъщеря Луиз Маунтбатън-Уиндзор навърши 20 […]

Subscribe US Now