Асен Блатечки се върна в любовното гнездо, в което бе с Диляна Попова и…

Любовната история между Блатечки и Диляна Попова често се припомня, защото и двамата се постараха през годините да я превърнат повече в публична, отколкото в лична връзка. Въпреки че са вече отдавна разделени, ето, че все още има какво да поставя имената им едно до друго.

След като сложиха точка на отношенията си, апартаментът, в който живееха заедно със сина си Борил – на пъпа на София – остана за актьора. Просторното жилище Диляна и Асен купиха с ипотечен кредит, който актьорът погасява сега сам, като отделно изплаща и вноските, които Диляна е инвестирала в имота. 
Диляна Попова запали голям пожар в мрежата с тези СНИМКИ 18+

В апартамента сега той живее заедно с новата си приятелка – Елеонора Янакиева, която контролира финансите на една от най-големите фирми за производство на растителни масла и слънчоглед, а преди това е работила във водеща наша банка цели 17 години. Червенокоската е на 43 години и също като Асен има момченце от предишна връзка, което също живее с тях, пише “Галерия”.
Подобно на актьора, и дамата е запалена по спорта, и редовно посещава различни групови тренировки. Асен пък, бил хлътнал до уши и не спирал да споделя пред приятели, че е много щастлив с новата си приятелка, пише още изданието.
Ето ги Диляна Попова с новото й гадже ПАПАРАШКА СНИМКА

“Жената до мен не е успяла да ме укроти. Ако ме укроти, няма да съм й интересен. Но успя да ме накара много да я обичам”, сподели актьорът наскоро и пред Десислава Банова-Плевнелиева в рубриката “Тук и сега” по Нова тв. Елеонора се познава вече и със сина на Асен – Борил, и с майка му Диляна, като двете дами дори са били заедно на вечеря с актьора и новата половинка на Попова – ресторантьорът Лъчезар Захариев, който държи заведение на плаж “Перла” до Приморско.

Любопитен акцент е, че негов съдружник е зетят на Стефан Софиянски – Лъчезар Йорданов, който е женен за голямата дъщеря на бившия столичен кмет Елена. Захариев е и председател на Българската асоциация на заведенията.
Двамата с Диляна живеят в луксозен апартамент в столичния квартал “Лозенец”, а заедно с тях е и синът й Борил, който е ученик в Музикалното училище в София. Момчето се разбира прекрасно с новия приятел на майка си, който го отрупва със скъпи подаръци, но често гостува и в дома на татко си../show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Разделени ли са Неймар и Бруна месец след раждането на дъщеря им

В началото на октомври бразилският футболист Неймар и половинката му Бруна Бианкарди споделиха новината, че са станали родители на момиченце на име Мави. Публикуваха и снимки от болницата, с които събраха над 18 милиона харесвания. И на тях изглеждат като наистина щастливо семейство След това в профила на футболиста се […]

Subscribe US Now