Новата участничка от “Игрите” Изабела и Зори от сезон 4 се хванаха за косите, размениха зверски обиди ВИДЕО

Докато на Арената в “Игри на волята” ври и кипи все повече, с приближаването на големия финал, извън шоуто се оказва не по-малко интересно. Наскоро Изабела, която е победител от кастинг битката и участник в бъдещия сезон на “Игри на волята”, и Зори, позната от четвърти сезон на шоуто, си спретнаха такъв невиждан словесен двубой, че на останалите в студиото свят им се зави.

22-годишната Изабела, родом от Пазарджик, която както стана ясно вече, ще е участник в следващия сезон на “Игрите”, свали картите за себе си още отсега.
“Занимавала съм се с модерен петобой, откъдето се познавам и със Зори, но се контузих и ми приключи спортната кариера. Сега тренирам три пъти на ден, уча и помагам на родителите си в бизнеса. Готвя се за разни неща, освен за “Игри на волята”, които обаче ще запазя засега в тайна. И докато говореше за себе си, изведнъж Изабела направи рязък завой в посока Зори и така я подхвана, че брюнетката насреща онемя, поне в първия момент.

“Не съм съгласна с това, което каза Зори в “Игрите” – че е най-добрата и никой не може да я бие в нейния спорт. Първо, няма как да кажеш такова нещо за спорт, в който няма никаква конкуренция. Второ – още при споменаването на модерен петобой, повечето хора дори не разбират за какво става дума, за какъв бой. Резултати в чужбина никога не си имала. Да, поздравявам те, че отиде на Младежка олимпиада, но отиде ти, защото нямаше кой друг да отиде.
“А това, че станах първа на европейско първенство, първа на европейска купа и финал на световно, а също и трето и четвърто място на европейска купа в Грузия”, контрира я веднага Зори и добави: “Това, което говориш, е пълен bullshit (пълни глупости, б.р.), само защото те злепоставих на Арената”.
“Не, ти не си ме злепоставила. Не оспорвам това, че ти си по-добра от мен, но не можеш да застанеш пред цяла България и да заявиш, че ти си най-добрата. Много се разминава истината”.
“Това не е вярно! Ти омаловажаваш моя успех! Говориш пълни глупости, какво ти става?! Щом ти се държиш така и аз мога да бъда по-груба – баща ти плащаше, за да влезеш в националния отбор”, потресена отвърна Зори и не се даде на опонентката си.

“Това са слухове”, отвърна й единствено Изабела, но без категорично да отрече или пък потвърди казаното. Дали словесната престрелка между двете ще остане само в този разговор или ще се пренесе и някъде другаде, ще почакаме, ще видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Коя е иранската съпруга на Джон Сина

Не всички известни личности са открити, когато стане дума за личния им живот и това е напълно нормално и разбираемо.  Джон Сина е под светлините на прожекторите от много години, но въпреки това не обича да влиза в детайли за личния си живот. През април 2017 г. Сина предложи брак […]

Subscribe US Now