Притеснява ли се Пенелопе Крус от остаряването

Пенелопе Крус е от любимите холивудски красавици, които сякаш изглеждат все по-добре с годините. Актрисата наскоро изгря отново на големия екран във филма Ferrari, а след три месеца й престои голямо събитие и в личен план – да навърши 50 години.
Този юбилей за мнозина е стряскащ и ги хвърля в размисли за смисъла на живота, за това какво си направил досега и какво още искаш да постигнеш. Крус обаче е далеч от тези мисли и гледа на остаряването без особено притеснение.
Запитана как ще отбележи 50-ия си рожден ден през април, актрисата отговаря, че планира да живее до 100. A на този етап няма търпение да постигне целите си за следващото десетилетие и има огромно желание да не спира да научава все нещо ново.
Крус гледа на юбилея като на началото на втората част от живота си и единственото, което иска, е да продължава да се занимава със своята най-голяма страст – киното. Тя неведнъж е споделяла, че от малка е мечтала да бъде актриса, но никога не си е представяла, че ще постигне чак такъв успех и ще продължи да бъде част от индустрията цели 30 години, предава ET.
Единственото, което не е по вкуса на Пенелопе Крус днес и може да я определи като малко старомодна, е използването на изкуствения интелект в киното. Тя къде на шега, къде не признава, че един ден актьорите могат да станат излишни заради технологиите, а това определено не е сценарий, на който не иска да става свидетел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Меган Маркъл остана пренебрегната

Наградите Златен глобус може и да не оправдаха очакванията на всички, но пък феновете на един сериал, чийто последен сезон е излъчен през 2018 г., няма как да са по-щастливи. Говорим за “Костюмари” (Suits). Актьорите от него Джина Торес, Сара Рафърти, Гейбриъл Махт и Патрик Дж. Адамс се качиха на […]

Subscribe US Now