Най-важното в живота на Дженифър Лав Хюит

В последните години Дженифър Лав Хюит остави на втори план успешната си актьорска кариера и се отдаде на личния си и семеен живот. Актрисата, добила популярност през 90-те г. с филми като “Знам какво направи миналото лято”, понастоящем е преди всичко щастлива съпруга и майка.
И ако понякога напомня за себе си в социалните мрежи, то е най-вече за да сподели със своите последователи важните неща, които се случват в личния ѝ свят.
Само преди ден Дженифър отбеляза 44-ия си рожден ден, публикувайки своя снимка в Instagram – при това без никакъв грим и изцяло залагайки на естествената си красота.
“Събудих се в 4 в сутринта на 21 февруари и осъзнах, че вече съм на 44! Чувствам се благодарна, благословена и щастлива, макар и понякога несигурна относно остаряването. Но съзнавам, че това е естественото развитие на нещата. А и все пак, аз съм майка на три невероятни деца, омъжена съм за най-красивия и страхотен мъж и вярвам, че предстоят само хубави неща през следващата една година”, написа Дженифър към снимката.
Дженифър е майка на три деца – Отъм, 9, Атикъс, 7 и Ейдън, 1, които споделя със съпруга си Брайън Халисей, припомня Hollywood Life. И въпреки че често говори за семейството си в публикации и интервюта, актрисата е и доста дискретна и рядко споделя снимки на децата в социалните мрежи.
Една от последните снимки на малкия Ейдън, например, разкрива само гърба на детето, докато то се наслаждава на нов комплект за игра на открито. Тогава Дженифър сподели колко е щастлива да вижда детето си как се забавлява и как открива всеки ден света.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Устата след заплахите за убийство: Ние сме народ, който истински обича историята си!

Рапърът Иван Динев, по-известен като Устата, взриви социалните мрежи наскоро с едно видео, озаглавено: “Урок по история на Македония”. А след като гръмна скандала, той уточни, че в никакъв случай не е търсил провокация, а просто е искал да изрази личната си позиция. Въпреки това обаче, заради публикуваната песен е получил […]

Subscribe US Now