Джей Ло и семейният й дом за празниците

Дженифър Лопес очевидно е в доста продуктивна през 2023 г., защото новините покрай нея буквално валят. Тя ни обеща нов албум догодина, като първият сингъл “Can’t Gat Enough” ще се появи още през януари.
Междувременно стана ясно, че се снима в доста обещаваща екранизация на “Целувката на жената-паяк”. И, ако това не е достатъчно, 54-годишната певица и актриса вече е готова за Коледа.
Джей Ло публикува няколко кадъра в профила си в Instagram, на които виждаме празничната украса в дома й. Тя е решена в златисто, а елхата във всекидневната й изглежда наистина гигантска.
Точно пред нея позира певицата, облечена в бяла риза и пищна пола в златисто. Впечатление правят акцентите в тоалета й – на ризата има бродирана пчела, обеците й също с пчелички, както и обувките й на висок ток.
Снимките са от новия дом в Бевърли Хилс, който Дженифър Лопес и Бен Афлек закупиха след сватбата си. Той има 12 спални, 24 бани, външен спортен комплекс, в който е построено баскетболно и пикълбол игрище. Имотът струва 61 милиона долара според The Wall Street Journal.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тя е 25 г. по-млада от него и е дъщеря на руски депутат - това ли е новата половинка на Том Круз

Том Круз беше забелязан в интимната компания на дъщерята на руски депутат, която е бивша съпруга на олигарх, търгуващ с диаманти, пише The Sun. 61-годишният актьор от “Мисията невъзможна” и светската личност Елсина Хайрова, 25 години по-млада от него, смаяха присъстващите на тържеството на Grosvenor Square в Мейфеър, където прекараха по-голямата част от […]

Subscribe US Now