Тя е 25 г. по-млада от него и е дъщеря на руски депутат – това ли е новата половинка на Том Круз

Том Круз беше забелязан в интимната компания на дъщерята на руски депутат, която е бивша съпруга на олигарх, търгуващ с диаманти, пише The Sun.
61-годишният актьор от “Мисията невъзможна” и светската личност Елсина Хайрова, 25 години по-млада от него, смаяха присъстващите на тържеството на Grosvenor Square в Мейфеър, където прекараха по-голямата част от нощта в танци, преди да си тръгнат заедно в ранните часове.
36-годишната бивша манекенка Елсина беше облечена в черна рокля без презрамки на събитието, на което присъстваха предимно руски гости. “Те бяха неразделни, очевидно двойка. Той изглеждаше увлечен по нея доста”, споделя един от присъстващите.
Друг източник добавя към MailOnline: “Круз беше много приятелски настроен – непрекъснато го молеха за снимки и учтиво отказваше. Накрая диджеят трябваше да обяви на руски, че г-н Круз не иска никакви снимки.”
Що се отнася до Елсина, тя е британска гражданка, но преди това е била омъжена за руския диамантен магнат Дмитрий Цветков, с когото живее в дом за 22 милиона британски лири – имението Уентуърт в Съри. Освен това двамата притежаваха имоти в столицата на стойност 18 милиона британски лири.
Двойката можеше да се похвали и с къщи в Дубай и Кипър заедно с луксозните си автомобили, бижута и колекция от произведения на изкуството на стойност милиони.
Бурният им развод попадна в заглавията на медиите това лято, след като Елсина беше обвинена в укриване на активи от бившия си съпруг, включително колекцията й от чанти за 1 милион британски лири.
Миналата година тя се изправи пред нови съдебни проблеми, когато съдът й нареди да плати 117 000 паунда на фирма, която инсталира фонтани в дома й в Съри.
Междувременно Том не е бил официално свързван с никого след раздялата му с третата съпруга Кейти Холмс преди 11 години. Наскоро се смяташе, че той е излизал с певицата Шакира, както и с британската актриса Хейли Атуел, неговата колежка от “Мисията невъзможна”, но информацията така и не е потвърдена официално.
Актьорът може да пази любовния си живот в тайна, но Том е открит за любовта си към Великобритания, като казва, че всички тук са “толкова приятни и добре възпитани”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Звярът, който Алкарас събужда в Джокович

Новак Джокович изпраща една повече от успешна година, след като спечели почти всички титли от големи турнири, както и близо 17 милиона долара от наградни фондове, с което отново застана на върха в мъжкия тенис. А преди края на 2023 г. сръбският тенисист даде откровено интервю, в което говори за спорта […]

Subscribe US Now