Катя от “Ритон” празнува рожден ден на сцената, всички са поканени ВИДЕО

Нежната половинка от дует “Ритон” Катя е решила да отпразнува с много блясък и безкрайна музика рождения си ден на 18 март 2024 г. от 20:00 ч. на сцената на зала 1 на НДК, а гостите й ще бъдат хиляди.

Любимците на поколения българи ще съберат два празника на едно място, защото освен личния повод на Катя, двамата ще поднесат и най-големия подарък на публиката – грандиозен концерт, в който ще изпълнят златните си хитове, както и най-новите песни, някои от които вече дават сигурна заявка за потенциални хитове.
Габрово е “Черешката на тортата” за “Ритон”, очаква ги нещо голямо ВИДЕО

“Елате ни на гости, на рожден ден”, казват Катя и Здравко още отсега и карат публиката си да се вълнува много от възможността да празнува заедно със своите любимци тази важна дата. И доколкото познаваме звездното семейство, изненадите от сцената ще са гарантирани!
Не пуснаха “Ритон” от Стара Загора, причината е… ВИДЕО
Билетите за мега концерта на “Ритон” вече са в продажба и по всичко личи, че ще се изчерпат далеч преди обявената дата. За да не останете без ценната хартийка, може да погледнете ТУК, ТУК и ТУК.
В изминалите месеци Катя и Здравко успяха да зарадват редица родни градове по време на националното си турне, но черешката на тортата безспорно ще е мега спектакъла им в зала 1 на НДК на 18 март, когато се очаква изненадите и блясъка да валят като из ведро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Подкрепяш Палестина - уволняват те

Случващото се между Израел и палестинската организация Хамас е наистина притеснително не само за страните в Близкия изток, но и за целия свят. Много известни личности, разбира се, изявиха вече позициите около случващото се. Някои подкрепиха Израел, докато други палестинците. В Холивуд обаче тези, които не подкрепят Израел, се сблъскват с […]

Subscribe US Now