Няма да познаете Веселка след „Фермата“, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ

Гледаме Веселка всяка вечер на екрана във „Фермата“ и тя все още изглежда като малко невинно момиче, но визията ѝ след формата е коренно различна и трудно разпознаваема

Скромното момиче от село Борима, което се превърна в първата жена-победител в хитовото риалити по бТВ “ Фермата„ измина дълъг път през последните няколко години. Веселка Маринова си остава един от любимите участници на зрителите и в тазгодишния сезон на „Фермата“.

Припомняме, че тя влезе в петия сезон на предаването като срамежливо и скромно момиче от дълбоката провинция, а излезе като първата жена, спечелила стоте хиляди във формата, пише novinarnik.bg. 
Към днешна дата, 25-годишната жена пристъпва в приключението плахо, но постепенно придобива смелост, сила и мъдрост.

Още след голямата победа във „Фермата: Нов свят“, многодетната майка преобърна из основи личния си живот, остави зад гърба си лишенията и тежкия физически труд, смени професията си и изгради нов дом. Към днешна дата тя гледа 3-те си дечица в Троян и се прехранва с изработка на бижута, а не с дърводобив и коневъдство.
Освен големи промени в личния живот, по всичко личи, че Веселка обича да експериментира и с външния си вид . Тя често залага на нови прически, сменяйки цветове и форми. И определено изглежда много по-уверена, разкрепостена и секси от преди.
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Матю Маконъхи в 27 факта

Днес, 4 ноември, рожден ден празнува американският актьор, сценарист и продуцент Матю Маконъхи.  Източник: blitz.bg