Златка отвърна на Благой, направо го съсипа! СНИМКА

Наскоро Благой Георгиев направи покъртителни признания за личния си живот в тв интервю за “Търси се”. Отзвукът след него, очаквано, бе повече от брутален, защото последва мълниеносна реакция от страна на бившата му изгора, с която имат общ син – Златка Райкова.

По думите на ексфутболиста, родителите му били абсолютно против връзката му с плеймейтката, с която уж били в добри отношения след раздялата, а това, което му липсва най-много, са децата му. Не закъсня и реакцията на блондинката, която не пропусна да разобличи в поредица от сторита част от проблемите си с Джизъса, сложили край на семейните им взаимоотношения.
Новият на Златка Райкова гази яко закона ВИДЕО

Златка проговори след раздялата с Благо! Удари го по най-милото му.
Според Златка издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му са били плащани лично от нея, а също и кредите, и заемите. “Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали ще правя дрехи, дали ще се снимам – все тая, не съм имала сили за нищо. Нямам думи колко съм обидена. За детето ми да не говорят нищо. Детето ми казва тати на Карен, за съжаление. Господ ми е свидетел, че не исках да става така”, заяви тя.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Според плеймейтката, Георгиев системно не полагал сериозни грижи за сина си Благой. “Причината да потърсим тяхната помощ при отглеждането на детето беше, че аз изнемогвах да работя и да издържам семейството, докато бащата нямаше желание за нищо”, пише Райкова./show.blitz.bg 

Източник: blitz.bg
Next Post

Уди Алън се оттегля от киното

Със сигурност няма да ни стигнат нито пръстите на ръцете, нито те на краката, за да преброим филми, които Уди Алън е режисирал. Да не говорим пък тези, за които е написал сценария. Кариерата на режисьора е много пъстра и за всички тези години той успя да се превърне в легенда […]

Subscribe US Now