Деси Слава се стопи до неузнаваемост, ето как СНИМКИ

Певицата Деси Слава е неузнаваема. Най-накрая ангелогласната певица успя да смъкне излишните килограми, които натрупа след раждането на втория си син. 

За изключително кратко време изпълнителката на “Мъжете всичко искат” се е стопила до неузнаваемост и феновете й не могат да повярват на очите си. В последните 3-4 години тя не спираше да качва килограми и беше заприличала на бухта. Източници на нашата медия издадоха на какво се дължи внезапното отслабване. 

Деси пробвала с всякакви диети и усилени тренировки във фитнес залата, но резултат нямало. А дебелеенето при нея се държи на диабет. И затова решила да изпробвала инсулиновите инжекции, които напоследък са много актуални сред мъже и жени, които искат бързо да се отърват от килограмите. 
При Деси ефектът е поразителен, още повече, че въпросните инжекции не вредят на нейното здраве, а само го подобряват. Не така стои въпросът при нейни колежки, които нямат нужда от инсулин, но с идеята да са слаби се боцкат с този състав. 

Една от опарените е Галена, която също за кратко време влезе в топ форма. При нея инжекциите имаха неблагоприятни последствия и за месец тя беше отменила всичките си участия, докато се възстанови, след като два пъти припада на сцената през лятото. 
По инсулиновите инжекции са се подвели още техни колеги, но след случилото се с Галена са се изплашили и временно са прекъснали процедурата. Важно е да се отбележи, че подобна манипулация е положителна само за хора с диабет, какъвто е случаят с Деси. И не можем да отречем, че е върнала сексапила си и отново е сред най-горещите жени у нас./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Къде да сложим рутера за по-добър сигнал

Навлизането на концепцията за домашен офис, съпроводена от скоростния ръст в разнообразието от свързани към интернет джаджи у дома, наличието на добър домашен интернет се превръща в реална необходимост.  В повечето случай за слабия интернет у дома не е виновен доставчикът на услугата или самата връзка, а разположението на рутера.  […]

Subscribe US Now