Анелия за сефте разкри пикантни тайни за мъжа си, разбра се, че не иска да…

Откакто е с бизнесмена Любомир Захаринов, Анелия е променена до неузнаваемост. Фолкпевицата, която иначе дълги години не можеше да намери щастие в личния си живот след серия от разочарования, този път реши, като никога, да разкрие доста пикантни тайни от семейния живот.

Изпълнителката призна каква домакиня е и защо понякога не е необходимо да се престарава в кухнята, въпреки известните поговорки за храната и стомаха на мъжа.
Опа: Анелия се омъжи тайно и веднага показа пред всички… СНИМКА
“Обичам да ми е красива масата, да е вкусна храната и да готвя с любов за мъжа ми. Мисля, че се справям добре, но за мен правилото е да разпределям енергията си така, че да не се изтощавам. Ако съм изморена не правя вечеря и предпочитам да поръчвам”, сподели Анелия в тв интервю за “На кафе”.

Фолкдивата сподели и кои са основните критерии за една жена, която трябва да се справя с домакинството. И от думите й определено става ясно какво се случва в дома им.
Дни след годежа Анелия призна: Ставам все по-готова за… ВИДЕО
“Аз съм от тези които смятат, че е важно правило една жена да има всичките енергии. На домакиня, на момиченце, на любовница и на кралица”, категорична е певицата.

Анелия проговори за новия си мъж! Направи най-милото, на което е способна ВИДЕО
“Важно е да балансирам всички тези енергии за да бъда любимата жена и да правя нещата с удоволствие. Изтощавам се от ангажименти и не съм перфектна навсякъде. Основен приоритет ми е да отделям нужната енергия за мъжа ми, за семейството и за децата”, не пропусна да отбележи още Анелия./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стана ясно кой е най-безсрамният и голям интригант в "Игри на волята"

Нервите и напрежението напоследък взимат връх в “Игри на волята”, а в такива моменти обикновено някои от участниците показват и тъмната си страна. Това направи с пълна сила наскоро милионерът Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Той буквално избесня, когато разбра, че Мастагарков е пристанал на племето на Гладиаторите и дори нарече бившия си […]

Subscribe US Now