Стана ясно кой е най-безсрамният и голям интригант в “Игри на волята”

Нервите и напрежението напоследък взимат връх в “Игри на волята”, а в такива моменти обикновено някои от участниците показват и тъмната си страна. Това направи с пълна сила наскоро милионерът Мартин Николов, по-известен като Елвиса.

Той буквално избесня, когато разбра, че Мастагарков е пристанал на племето на Гладиаторите и дори нарече бившия си съплеменник “лъжец, измамник и предател”. Грозните обиди, които Елвиса изсипа върху модела обаче, възмутиха сериозно зрителите, според които в този сезон на “Игрите” най-големия интригант е самият Елвис, който с думите си всъщност описва самия себе си и не смее да си признае, че Мастагарков ги надигра с Денислава въпреки опитите да бъдат провалени.
Голяма бомба цъка в “Игри на волята” заради Виолета и Елвиса, оказа се, че…
Най-интересният момент се оказаха именно лицата на Марто и Денислава, когато разбраха какъв номер им е погодил Мастаграков. Конкуренция по острота им правят само коментарите в социалните мрежи за случилото се:
“От физиономията на Елвиса можеше да се напълни ТИР с олио, мазно, че мазно. Снощи Старейшините загубиха битката и се озоваха на номинации. И, естествено, Момчил, като капитан, им предложи той да поеме вината за загубата. Но според пъкления план на стратега на племето, номинираха Краси Дунев, който мълчаливо прие номинацията си”, гласи един от многото коментари.

Това, което най-много изненада зрителите, бе шубелийското поведение на Оряшкова, която се показа не като шампион, а повече като безгласна буква, както я определиха и мнозина, пише “Флагман”.
Как ще развие ситуацията в двете племена до края на формата, можем само да гадаем, защото и обратите този сезон не са спирали да валят като из ведро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Матю Маконъхи в 27 факта

Днес, 4 ноември, рожден ден празнува американският актьор, сценарист и продуцент Матю Маконъхи.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now