Тъжна годишнина за Хилари Суонк

Хилари Суонк може и да не е особено активна в светските събития – много отдавна не сме я виждали на червения килим, но за сметка на това ни разкрива как живее в личния си профил в Instagram.
Актрисата от “Момиче за милион долара” стана майка на близнаци през април и прекарва времето си в дома си в Колорадо. Край нея обикновено е съпругът й Филип Шнайдер, както и няколко осиновени от приюти кучета.
Нищо от това обаче не може да компенсира липсата на баща й Стивън Майкъл Суонк. 49-годишната Хилари го загуби преди две години след дълго боледуване. Тя отбеляза тъжната годишнина в Instagram.
“Отминаха две години, откакто ти почина. Донесе толкова радост на всеки, който те е познавал. Паметта ти се пази. Обичам те завинаги”, написа актрисата. На снимката я виждаме прегърнала баща си, като и двамата са усмихнати.
Седем години преди смъртта на Стивън той претърпява операция по пресаждане на бял дроб. Състоянието му след това е тежко, а Хилари Суонк изоставя кариерата си в Холивуд, за да се отдаде на грижи за баща си, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От мрежата: С тези кървави КАДРИ "Фермата" потресе всички

Поредната порция драматични ситуации във “Фермата” доведоха до крайни реакции в социалните мрежи. От началото на сезона в стопанството се разиграват люти битки, което и всички са очаквали. Случиха се обаче и редица инциденти, които шокираха зрителите. “Тази година само дето не приключихте някой (пази Боже)”, гневи се фенка на […]

Subscribe US Now