Ето с какви златни привилегии се ползва Хекимян в bTV

Антон Хекимян вече се изживява като истински крал в bTV, където така или иначе в последно време коли и беси. Отскоро пък шефът на новините в медията има професионален шофьор, който го превозва в най-новия модел Skoda Super B.

Цената на чисто новата лъскава лимузина, която всяка сутрин чака Хекимян пред дома му в 8, за да го закара до телевизията, е около 70 000 лева.
Лъсна цялата истина за дипломата на Хекимян

След това го развежда по срещи из столицата, а вечер го прибира. Често се налага обаче журналистът да се прибира сам, тъй като остава до късно в сградата на медиата и понякога работния му ден завършва към 21 часа, пише “Уикенд”.
Ето го слабото място на Хекимян, за да го разкарат от шефския стол
Любопитна подробност е, че предишните началници на новините в bTV не се ползваха с такива екстри, а това, което се случва сега с Хекимян, се дължи на новите протоколи на медийната компания, според които му се полага кола с шофьор, които плаща телевизията./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как изглежда вече дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов СНИМКА

Наталия Симеонова не живее в България в последните години, защото обитава къщата на бившия си любов Денис Ризов зад Океана. А дъщеря й Виктория става все по-красива. Наскоро единствената наследничка на тв водещата накара популярната си майка да се върне в родината си, защото се дипломира в специалност “Психология” в […]