Маги Джанаварова най-накрая призна за бременността СНИМКА

Гласовитата певица Маги Джанаварова е сред звездните участници в мини сезона на “Като две капки вода”, който цели да помогне на невербалните деца. Още със старта на шоуто се заговори, че Маги е бременна. 

Тя загатна това щастливо събитие преди три дни с изненадващ кадър на видеозон, но повече подробности не издаде. По време на последния лайф на “Капките” водещите я притиснаха и тя си изпя всичко. 

Геро прояви любопитство след края на дуета и с малката Боги и поиска да разбере дали има нещо вярно в слуховете за евентуална бременност. “Не че ми е работа, но до нас достигна информация, че дуетът ви е подкрепян от трети човек”, поиска да разбере водещият. 
“Имаме допълнителна сила, да”, отговори Маги и се хвана за коремчето. Тя не пожела да разкрие повече подробности, но ние научихме, че преди седмица е минала третия месец и вече спокойно казва новината на близки и приятели./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Трудните отношения на Карин Околие с баща ѝ

Карин Околие е от хората, които не се отказват лесно от мечтите си и се трудят усилено, за да ги постигнат. Но дори тя понякога трябва да приеме суровата действителност. Като например контузиите, които в крайна сметка са я принудили да се откаже от професионалната си спортна кариера. В предаването […]