Криско нападна кръчмар! Причината е потресаваща… СНИМКА

Кристиан Талев, по-известен като Криско, стана главен герой в поредния скандал, за който, разбира се, самият той оповести в профила си в социалните мрежи.

Неприятната случка се разиграва между певеца и собственика на бар в Студентски град – Марио Дуков. Криско твърди, че отменя участието си там заради некоректно отношение.
Жената на Криско побесня, хвана го с чужд сутиен СНИМКА

“Участието тази вечер отпада поради некоректното отношение от собственика Марио Дуков. Разбрах, че това е негова редовна практика, така че съветвам изпълнителите, които получат покана за този клуб, да не поемат ангажименти, преди да са сигурни, че ще бъдат спазени уговорените условия“, написа изпълнителят, след което добави линк към профила на собственика, за да могат да видят всички кой е.
Цвети и Криско с трето бебе?

“Защо некоректно отношение от страна на собственика? Просто няма резервации за неговото участие. Нито една. Когато каним един изпълнител, очакваме, че той има аудитория, само че при него случаят не е такъв“, категорични са от клуба пред “Телеграф”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненада! Венци Венц чака второ бебе от... СНИМКИ

Венци Венц избра наградите на “БГ радио”, за да съобщи или по-скоро да покаже една голяма новина, свързана с личния му живот, а именно, че с жена му чакат второ бебе. Сценичният му партньор Павел засега отлага този момент с бащинството, въпреки че има сериозна дългогодишна приятелка след раздялата с […]