Изненада! Венци Венц чака второ бебе от… СНИМКИ

Венци Венц избра наградите на “БГ радио”, за да съобщи или по-скоро да покаже една голяма новина, свързана с личния му живот, а именно, че с жена му чакат второ бебе.

Сценичният му партньор Павел засега отлага този момент с бащинството, въпреки че има сериозна дългогодишна приятелка след раздялата с Михаела Филева.
Венци Венц се ожени тайно! Ето на коя красавица се врече във вярност СНИМКИ
Припомняме, че Венци и Мая се венчаха миналата година, а се познават повече от 10 години. Двамата са били гаджета, после животът ги разделя, а преди година отново решават да си дадат втори шанс и ето как се развива той към днешна дата.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Venci Venc’ (@venztagram)

“Любовта ръжда не хваща”, шегува се Венци, щастлив, че съдбата отново ги е срещнала с Мая и в нейно лице е преоткрит истинската любов.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Venci Venc’ (@venztagram)

Припомняме още, че през 2018-та певецът стана баща на дъщеричка – Агуая. Майка на малката красавица е приятелка на Венци – Мелани Ширкова, с която не сключиха брак. Двамата решиха да си направят бебе с уговорката, че могат да се срещат и с други партньори./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Коварна болест свали Цветана Манева от сцената!

Тежко заболяване е свалило Цветана Манева от сцената и е накарало всичките й колеги в театралните и кино среди да се притеснят сериозно за това, което се случва с нея. На 24 май голямата българска актриса получи награда “Аскеер”, но изненадващо за всички съобщи, че се оттегля от актьорската работа. Това се случи […]