Първо в БЛИЦ! Диона катастрофира тежко след участие СНИМКА

Актуалната фолк звезда Диона е катастрофирала след участие. Неприятният инцидент се е случил вчера (8 януари – б.а.), след като си тръгнала от участие в Ямбол. 

Наш репортер научи за катастрофата от очевидци и реши да се свърже с изпълнителката и от първо лице да научим подробностите. Бившата рапърка, която от две години се изявява успешно на фолк сцената, тъкмо напускаше болницата, където е прегледана обстойно след случилото се на пътя. 
“Моят озвучител караше колата. С нас беше и фотографът Иван, който прави всичките ми снимки, а аз бях заспала на задната седалка. Събудих се от силен удар в главата”, разказва Диона с разтреперан глас. 
Обяснението на озвучителя е, че на пътя е имало камък, през който е минал и се е стигнало до завъртане и удар. Според другия човек във возилото, шофьорът се е обърнал назад, за да си вземе якето и това е довело до разконцентриране и изпускане на управлението. 

“Прекратих работните си отношения с този човек. Той рискува живота ми”, категорична е тя. Прегледана е обстойно и има само сътресение на главата, което ще отшуми. Шофьорът и фотографът се отървали без наранявания. Но новата кола на Диона е потрошена. 
Точно преди месец хитовата певица си позволи да си купи “Порше кайен” и сега ще й се наложи да дава доста пари за ремонт, тъй като джантите и гумите са изцяло съсипани, а каското не покрива подобни щети. 
“Преди два дни изкарах новата си песен “Непокорна” и, вместо да се радвам на успеха й, трябваше да преживея този ужас. Да чукна на дърво, можеше и по-лошо да е. Материалните щети се оправят, но не е приятно. Събирала съм тези пари за мечтаната кола, за да бъде съсипана за един миг. И пак държа да подчертая, че не съм била аз зад волана”, сподели пред БЛИЦ Диона само часове след преживения ужас. 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джеси Джей - този път усмихната от щастие

Джеси Джей продължава да говори открито за всичко, което се случва в живота ѝ. Не само в професионален, но и в личен план. Преди малко повече от година, тя сподели пред милионите си почитатели в социалните мрежи за спонтанния аборт, който преживя и за тъгата, която предизвиква това у нея. […]

Subscribe US Now