Наша певица откри биологичната си майка след 25 години, оказа се… ВИДЕО

Тази Коледа ще бъде особено специална за певицата Светла Иванова, която търси и откри своите биологични родители след цели 25 години. Семейството, което я отглежда, си отива от този свят и така срещата с биологичните родители се превръща в реалност.

Всеки един ден на Светла започва със сутрешна медитация и благодарност за това, което й се е случило в живота. Певицата, която направи 10-годишна пауза от сцената, сега се завръща с пълна сила, но признава, че много голяма част от тази енергия сега, й е донесъл именно този магичен обрат в личния й живот.

Светла Иванова с програма за сваляне на стреса при децата
Новата песен, която подготвя пък, е подарък от най-близките й приятелки. Дамите събират много голяма част от сумата за клипа към новото музикално парче.

“Оказва се, че майка ми също ме е търсила”, призна Светла, която е наследила музикалния си талант от баща си. И добавя, че реакцията на биологичния й родител е била “повече от невероятна”.
Светла Иванова с нова песен след 10 години пауза
Двете с майка й са еднакви по желанието си за живот. “Тя е един толкова енергичен човек, също като мен. Дори и до ден-днешен работи по 12 часа на ден. Обясних си откъде идва тази енергия. Много лесно скъсява дистанцията с хората, общува много и лесен човек за общуване”, споделя още развълнуваната изпълнителка.
Предстои ми да отворя още едно студио, да създам още една нова песен. Изведнъж към мен започна да идва една много хубава творческа енергия./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неприятности за Аксел Роуз от Guns N' Roses

Когато Guns N’ Roses са в пика на кариерата си през 80-те и 90-те, на вокалиста Аксел Роуз му се носи славата на един от най-големите сексимволи сред рокаджиите. Една от неговите почитателки, Шийла Кенеди, която не просто се е срещала с него, но и е преспивала с него, разказва […]

Subscribe US Now