Какво се случва с Анита на Рачков, не прилича на себе си СНИМКА

Гаджето на Рачков – плеймейтката Анита Димитрова, която е с цели 27 години по-млада от популярния тв водещ, пусна снимка в профила си, на която направо не прилича на себе си.

На кадъра, който шокира последователите й, тунингованата блондинка май бая е прекалила с макиажа и се е състарила с доста годинки. Блондинката е свикнала да получава комплименти за фотосите, които качва в социалните мрежи, само че този път май ефекта ще е обратен, като изключим близките й фейсбук познати, които дежурно я затрупват с ласкави изречения.
С тази СНИМКА Рачков призна разделени ли са с Анита за Коледа

Наскоро Анита сподели, че е претенциозна и доста уверена в себе си жена, което е достатъчно видно не само от този, но и от всички други кадри в профила й.
Анита на Рачков се разхожда по пижама в София СНИМКА
В края на миналата година пък, блондинката сподели и сертификат, който е получила след завършен почти 3-месечен курс по “Управление и лидерство” в София. За какво точно обаче прави намек с това Димитрова, много скоро ще стане ясно, защото засега тя не работи нищо.
Е, както се казва, достатъчно й е да бъде “гаджето на Рачков”, чийто месечни доходи са достатъчно добри, но вероятно амбициозната девойка иска някъде да се докаже, за да остойности и без това завидното си самочувствие./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как Звезделина от "Игри на волята" изкарва луди пари във Варна СНИМКА 18+

Имотите във Варна много са поскъпнали в последно време, с цели 30%, но затова пък една от звездите на хитовия риалити формат “Игри на волята” – Звезделина, е намерила как да печели луди пари точно от това. Говори се, че Звезделина е един от топ брокерите в Морската ни столица – неко, […]