Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Кендал Дженър може да запише в портофолиото си поредна корица на Vogue, не че това е кой знае какво постижение за нея. Все пак от няколко години тя е най-високоплатеният модел в света със заработени 40 милиона долара за 2022 г.
Корицата за Vogue Китай обаче е специална по друга причина.
Много фенове на 25-годишния модел побързаха да коментират, че във фотосесията, дело на известното фотографско дуо Inez & Vinoodh, тя поразително напомня майка си Крис Дженър. Причината вероятно се крие в новата прическа на Кендъл.
“Господи, толкова прилича на майка си”, пишат много от последователите й под кадрите за китайското издание на Vogue.
И наистина с късата си коса и 80-ски стайлинг на фотосесията няма как да не видим поразителната й прилика с младата Крис Дженър.
Преди няколко години Кендъл даде интервю за E! Online, в което открито заяви, че се е колебаела дали да се реши на къса прическа.
“Понякога ми се е искало. Но след това осъзнавам, че така ще приличам на майка си. А това е проблем – ще бъда една мини Крис Дженър.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно

Тв водещият  Николаос Цитиридис заби  актрисата Боряна Братоева. Двамата са двойка от няколко месеца и макар упорито да крият новината от медийното пространство то колегите им вече са наясно с връзката им. Според запознати влюбените гълъбчета дори живеят заедно под един покрив. Наскоро в свое интервю Цитиридис призна, че има […]

Subscribe US Now