Опа! Цитиридис заби известна актриса, вече живеят заедно

Тв водещият  Николаос Цитиридис заби  актрисата Боряна Братоева.

Двамата са двойка от няколко месеца и макар упорито да крият новината от медийното пространство то колегите им вече са наясно с връзката им.

Според запознати влюбените гълъбчета дори живеят заедно под един покрив. Наскоро в свое интервю Цитиридис призна, че има жена до себе си, но не пожела да разкрие самоличността и. На въпрос кой от двамата е по-известен, той отговори с усмивка: “Смятам, че аз“.

В социалните мрежи водещият сподели колко е влюбен. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!“, пише той пред феновете си.

„Телеграф“ потърси Николаос за коментар, но той не отговори на мобилния си телефон.
“Аз съм актриса и ми се иска да говоря за работата си. Няма да коментирам личния си живот! Моля ви, не ме притеснявайте за такива неща!”, лаконично заяви Братоева, с което нито отрече, нито потвърди плъзналия слух./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джейсън Момоа отново е свободен мъж

След като преди месец се заговори, че Джейсън Момоа и Ейса Гонзалес са новата звездна двойка, се появиха и слухове, че връзката им е просто временна утеха за актьора. Момоа официално прекрати дългогодишния си брак с Лиза Бонет през януари тази година. Възможно е слуховете да се окажат верни, защото […]