Касим пред припадък във фитнес залата, след като участници от “Игри на волята” го… СНИМКИ

Преди броени седмици бе излъчен финалът на риалити формата “Игри на волята: България”, но феновете му все още упорито се интересуват от всичко, което се случва с участници в реалния живот. На повечето от тях славата помогна доста в професионален и личен план и към момента са наистина доста активни в социалните мрежи. 

В сезон 4 един от най-младите участнички – Касим, влезе със заявка да бъде новия Неделчо Богданов и да получи титлата “Новият крал на пъзелите”. Е, това не се случи, но поне продължава да бъде истинска TikTok звезда заради забавните видеа и скечове, които прави.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Mani (@manuela_tonevaa)

Силовите препятствия определено не бяха неговата част, но все в живота Касим не е от най-активно спортуващите – дори имаме леки съмнения дали изобщо някога е практикувал някакъв спорт, пише .vbox7.com. 
И докато за него социалните мрежи са начин на живот, то за други риалити звезди от предаването спортът е и хоби, и ежедневие. В самото предаване Мани и Гого имаха лека вражда помежду си, но наскоро стана ясно, че след финала всичко е забравено и в момента те са си наистина много близки. В реалния живот и двамата се занимават професионално със спорт и им завидна физика, за която всички, макар и тайничко, завиждат.

А какво ще кажете за това? Фитнес машините успяха да накарат дори Касим да влезе в залата. Със сигурност са решени да вкарат младата звезда в топ форма и да отделят поне за малко от технологиите./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Има ли нов мъж в живота на Дуа Липа

След като през миналата година се раздели с Ануар Хадид, до момента не сме чували кой знае колко около личния живот на Дуа Липа. Просто изпълнителката с албански корени изглежда фокусирана върху кариерата си. Но човек никога не знае кога на вратата му може да почука любовта. Според Us Weekly между […]