Това Андреа ли е?! Няма да я познаете на тези СНИМКИ

Носталгия към миналото напоследък е обзела певицата Андреа, която заля социалните мрежи със свои кадри от времето преди да стане популярна. Трудно бихте разпознали блондинката на тези кадри, тъй като на повечето е с черна коса. 

Не можем да отречем факта, че от малка е страшна красавица и определено камерата и фотоапаратите я обичат много. От детските си години има скандални моделски снимки, които предвещават бляскавото й бъдеще на по-късен етап. 
 

Андреа сподели поредица от фотоси с визията й от различни етапи от живота й. Блондинката направи публично достояние нейни бебешки снимки и написала: “Дните, в които знаеш толкова много от миналия си живот и нищо за новия…”.

Русото изкушение публикува и кадри от 2004 г., на които се вижда нейната баба и възкликна: “Последната Коледа с теб, бабо!“.

Година по-късно красивата Андреа спечели титлата “Мис Туризъм” на 18-годишна възраст. През същата 2005 г. Мис България стана нейната приятелка Роси Иванова, като двете бяха заедно и на абитуриентския си бал./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сериозната причина за отмяната на концертите на Селин Дион

В края на миналата седмица Селин Дион обяви, че отменя всичките планирани концерти от турнето си до април 2024 г. Причината – заради синдрома на скованата личност, с който е диагностицирана, тя не се чувства в състояние да се подготви успешно и да изпълни остатъка от турнето си. В изявлението […]

Subscribe US Now