Ето я първата любов на “Ергенът” Евгени, оказа се уникална красавица СНИМКИ

Тунингованите девойки, напиращи със зъби и с нокти за вниманието на Евгени Генчев в последния сезон на “Ергенът”, спокойно могат да си скубяг косите от яд, защото на хоризонта се появи първата любов в живота на пианиста със световна слава. 

В този случай обаче, става дума не за режисирана романтика, а за любов от първо лице, а красавицата, спечелила сърцето на Евгени, се оказа и не по-малко талантлива от него. Става дума за цигуларката Адриана Пеева.
“Ергенът” Евгени призна за проблеми и паник атаки заради…

Изкусителната брюнетка, която взе участие в турнето на музиканта, бързо впечатли с красотата и нежността си и последователите му в социалинте мрежи, които очаквано не спестиха сравнения с актуалната победителка във формата Валерия, с която напоследък Евгени демонстрира доста хладни отношения. Според мнозина и между двамата никога не е имало нищо истинско.
Изненада! “Ергенът” Евгени влиза в “Гласът на България” и ще…

Наскоро Адриана бе гост в “Преди обед” по bTV, където разкри, че с Евгени са били съученици, а любовта им пламнала, когато били в 6-ти клас. “Аз него и до ден-днешен много си го обичам, той е прекрасен човек. Той наистина е първата ми ученическа любов”, сподели цигуларката./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Грозно! Изгониха Крисия от заведение: Махайте се от тук, като нямате пари, пишлемета!

Младата изпълнителка Крисия Тодорова наскоро е преживяла сериозно унижение в столично заведение, откъдето е била грубо и безцеремонно изгонена заедно с приятелките си. За неприятната ситуация разказа самата тя в социалните мрежи, а от думите й става ясно, че ситуацията е била доста грозна. Няма и спомен от малката и естествена […]

Subscribe US Now