Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и Еме, които са от предишния й брак с Марк Антъни. И въпреки че двете ѝ деца не попадат толкова често под светлината на прожекторите, певицата е издавала малко в свои интервюта за това как растат те.
“Вече стават възрастни. Децата сега имат толкова много информация, много повече, отколкото ние имахме. Те мислят и говорят за нещата и за живота по по-различен начин, отколкото аз, когато бях на 15 или 16 години. Мисля, че те ще променят света и ще го направят много по-добър от нас”, споделя Джей Ло пред Today през миналия май.
Днес децата ѝ Макс и Еме са вече на 16 години. И разбира се, не са пропуснали да отпразнуват рождения си ден на 22 февруари.
В Instagram профила си певицата е качила видео, от което става ясно, че за повода е пътувала с близнаците до Япония. С откриващия кадър, на фона на песента ѝ “Hummingbird”, чуваме Дженифър Лопес да казва: “Никога не съм виждала Макс толкова развълнуван.”
А от останалата част от клипа разбираме, че почивката за рождения ден на Макс и Еме е включвала доста вечери навън, посещение на музей, пазаруване, както и традиционна японска чаена церемония.
“16. Пътуване за рождения ден през 2024 г.”, пише съвсем накратко певицата към поста си.
Откакто с Бен Афлек се ожениха през 2022 г.., семейството им се разшири. Актьорът има три деца от бившата си Дженифър Гарнър – Вайълет (18 г.), Серафина (15 г.) и Самюел (11г.), припомня E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво събра отново Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Актрисите от “Дяволът носи Прада” Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт се събраха отново в събота на наградите SAG 2024, за да връчат отличието за най-добър актьор в комедиен сериал. 74-годишната Стрийп излезе на сцената в Shrine Auditorium & Expo Hall в Лос Анджелис, където към нея се присъединиха […]

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и Еме, които има от предишния си брак с Марк Антъни. И въпреки че двете ѝ деца не попадат толкова често под светлината на прожекторите, певицата е издавала малко за това как израстват те, в свои интервюта.
“Вече стават възрастни. Децата сега имат толкова много информация, много повече, отколкото ние имахме. Те мислят и говорят за нещата и за живота по по-различен начин, отколкото аз, когато бях на 15 или 16 години. Мисля, че те ще променят света и ще го направят много по-добре от нас”, споделя Джей Ло пред Today през миналия май.
Децата ѝ Макс и Еме са вече на 16 години. И разбира се, не са пропуснали да отпразнуват рождения си ден на 22 февруари.
В Instagram профила си певицата е качила видео, от което става ясно, че за повода тя и близнаците ѝ са пътували до Япония. С откриващия кадър, на фона на песента ѝ “Hummingbird”, чуваме Дженифър Лопес да казва: “Никога не съм виждала Макс толкова развълнуван”.
От останалата част от клипа разбираме, че почивката за рождения ден на Макс и Еме е включвала доста вечери навън, посещение на музей, пазаруване, както и традиционна японска чаена церемония.
“16. Пътуване за рождения ден през 2024 г.”, пише съвсем накратко певицата към поста си.
Откакто тя и Бен Афлек се ожениха през 2022 г.., семейството им се разшири. Актьорът има три деца от бившата си Дженифър Гарнър – Вайълет (18 г.), Серафина (15 г.) и Самюел (11г.), припомня E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглеждат порасналите деца на Дженифър Лопес

През 2008 г. Дженифър Лопес ражда близнаците си Макс и Еме, които са от предишния й брак с Марк Антъни. И въпреки че двете ѝ деца не попадат толкова често под светлината на прожекторите, певицата е издавала малко в свои интервюта за това как растат те. “Вече стават възрастни. Децата сега имат толкова […]

Subscribe US Now