Когато всички гледат колко секси е съпругата на Лео Меси

Любовта между Антонела Рокузо и Лео Меси изглежда неразрушима, като двамата са преминали през какво ли не, за да запазят отношенията си.
По принцип Антонела не попада в полезрението на медиите толкова често, колкото половинката на Кристиано Роналдо – Джорджина Родригес, например. Но въпреки това успява винаги да привлече погледите на официални събития.
През изминалата седмица съпругата на Лео Меси бе сред специалните гости на събитие на Tiffany & Co. в Мексико сити.  Изящната секси рокля на SER.O.YA, с която Антонела Рокузо се появи, бе допълнена от бижута на Tiffany & Co. от колекцията, пише Hola.
Сред тях платинена диамантена огърлица с формата на златен лист и диамантени обеци с флорален дизайн, съчетани с гривна и пръстени от колекцията Schlumberger.
На събитието са присъствали популярни личности като Луис Херардо Мендес, Диего Бонета, Барбара Лопес и Валентина Ферер, но определено Антонела Рокузо е била звездата на вечерта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда най-малката дъщеря на Бил Гейтс

Бил и Мелинда Гейтс никога не са били от милионерските семейства, които демонстрират състоянието си и поднасят всичко на златен поднос на децата си. Вече разведени, те нееднократно са заявявали, че възнамеряват да дадат по-голямата част от парите си за филантропия. Затова и не е изненадващо, че най-малкото им дете […]

Subscribe US Now