Ето какво се случи с изчезналата Деси Стоянова, оказа се…

Липсата на Деси Стоянова провокира редица слухове, най-вече, че водещата на “Преди обед” няма да се върне повече на мястото си в студиото, а то ще бъде заето от друг. 

Тази сутрин нейният екранен партньор Петър Дочев, който наскоро смени на позицията колегана си Сашо Кадиев, и трябваше да се адаптира в движение към неочакваната ситуация, поднесе поредната изненада.
Деси Стоянова не е на себе си след развода, вече ходи…

 “Деси Стоянова изключително много ми липсва. И за да не е вече така, ви представям… Деси Стоянова”, така посрещна отново в студиото на “Преди обед” Дочев партньорката си.
Изплуваха пикантни разкрития за личния живот на Деси Стоянова

“Вече съм много добре и ми е много приятно да се завърна. Убедих се чудесно и с очите си, че се справяш отлично и сам. Като гледам, изкарвате си чудесно и много се радвам, че мога да се гмурна обратно в предиобедната атмосфера”, сподели малко след това самата Деси, но не уточни каква е била причината за отсъствието й. Мнозина подозират, че причините са свързани със здравословното й състояние./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Брус Дикинсън идва в България, за да представи новия си солов албум

Брус Дикинсън, емблематичният вокалист на Iron Maiden подготвя нов, седми, солов албум. Вече е ясно, че той ще се появи в началото на 2024 г. под името The Mandrake Project. А преди броени обяви Дикинсън обяви и, че плановете му са албумът да бъде подкрепен от мащабно турне в Европа, […]