Защо е толкова трудно да идеш на концерт на Ед Шийрън в България

Не всеки ден изпълнител от ранга на Ед Шийрън идва в България за концерт. Затова и интересът на всичките му фенове у нас – очаквано – е толкова голям.
А вълнението около концерта, който трябва да се проведе на 31 август 2024 г. на националния стадион, не е нещо ново, то е факт още от преди седмица, когато стана ясно, че билетите ще бъдат пуснати в продажба днес, 26 октомври.
За да може всеки да си купи билет безпроблемно, организаторите от Fest Team създадоха специална виртуална опашка. Тя трябва да гарантира, че до продажбите ще могат да имат достъп конкретен брой потребители – “за да се осигури пълна работоспособност на банковите терминали”.
Идеята на въпросната опашка е да покаже на всеки желаещ не само колко хора са пред него и трябва да изчака, но и какво е средното време за изчакване. В пост във Facebook в групата за събитието от Fest Team поясниха, че към момента са продадени около 30% от билетите за концерта на Ед Шийрън в България.
“Колегите от Ticket Station са наясно с възникналите предизвикателства и работят активно за минимизиране на възможните казуси”, се казва още в поста им. Това обаче не успокои хората, които искат да отидат на концерт, но са се сблъскали с проблеми в системата.
В коментарите масово се срещат недоволни потребители, които твърдят, че след като са изчакали да дойде техния ред, закупуването на билет така и не е било възможно. Защото при избор на свободни места преди завършване на поръчката, системата генерира съобщение, че те вече са заети…
Смяна с други не е възможна, защото бутонът за продължаване напред към плащане спира да бъде активен, сесията от 15 минути изтича и човек се връща обратно на опашката с чакащи. Друг проблем, за който хората се оплакват, е, че още когато дойде техният ред за закупуване на билети, системата просто ги препраща обратно на опашката.
Има и хора, които недоволстват, че са завършили успешно плащането си, но не са получили още потвърждение по имейл за това.
Правят впечатление и коментари на хора, които са се изнервили до такава степен от недоразуменията, че са предпочели да си закупят билети за концерта на Ед Шийрън в Румъния.
Към момента на писане на статията виртуалната опашка с чакащи да закупят билет за концерта в България е от над 175 000 души…

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Урок по стил от Дженифър Лорънс

Едва ли някой би оспорил, че Дженифър Лорънс е една от най-стилните жени в Холивуд. Някак ни съмнява, че ако актрисата нямаше усет към модата, щеше да е лице на Dior. Миналият месец Лорънс посети Париж, където бе представена дамската колекция пролет/лято 2024 на луксозната марка. На събитието присъстваха и доста […]