Верни ли са слуховете за раздяла между Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи – те винаги изглеждаха много привързани.
Затова е наистина изненадващо да разберем за зародилите се слухове за раздяла между двамата. Повод за това даде и самият Венсан, който, както изглежда, е изтрил всяко изображение на Тина от своя Instagram. И дори да не е за вярване, достатъчно е просто да хвърлим един бърз поглед в профила, за да се уверим, че това е така.
Първи за случилото се съобщиха от Mail Online преди ден, подхранвайки по този начин още повече слуховете, че двойката се е разделила. Убеждение, разпространено от известно време сред техните почитатели, тъй като двамата не е виждана заедно от седмици.
В допълнение на това близък източник сподели пред DailyMail, че раздялата се е случила отдавна. И ще понастоящем Тина е “буквално с разбито сърце.”
До момента двойката не е коментирала по никакъв начин спекулациите.
Актьорът редовно публикува общи снимки с Тина от самото начало на връзката им, на които е очевидно колко се наслаждаватна любовта си. Той обаче не бе активен в социалните мрежи на рождения ден на Тина, който бе в сряда, 5 април, и не я поздрави по повода. Впечатление прави и фактът, че последния път, в който когато Венсан е харесал снимка на съпругата си в Instagram е в далечния 17 февруари.
От своя страна Тина също не е споделяла снимки с актьора от седмици. А същевременно и двамата продължават да са активни в мрежата във връзка с професионалните си ангажименти.
Наскоро Тина бе забелязана и сама на футболен мач в Париж.
56-годишният Винсент и 26-годишната Тина сключиха брак през 2018 г. – само две години след като за първи път бяха свързани като двойка. От любовта си имат тригодишна дъщеря, която се появи през април 2019 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Разделени ли са Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи – те винаги изглеждаха много привързани. Затова е наистина изненадващо да разберем за зародилите се подозрения за […]

Subscribe US Now