Разделени ли са Венсан Касел и Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи – те винаги изглеждаха много привързани.
Затова е наистина изненадващо да разберем за зародилите се подозрения за раздялата им. Повод за това даде и самият Венсан, който е изтрил всяко изображение на Тина от своя Instagram.
Първи за случилото се съобщиха от Mail Online преди ден, подхранвайки по този начин още повече слуховете, че двойката се е разделила. Убеждение, разпространено от известно време сред техните почитатели, тъй като двамата не са виждани заедно от седмици.
В допълнение на това близък източник е споделил пред DailyMail, че раздялата се е случила отдавна. И ще понастоящем Тина е “буквално с разбито сърце.”
До момента двойката не е коментирала по никакъв начин спекулациите.
Още от самото начало на връзката им, знаем, че Венсан Касел редовно публикува общи снимки, на които видимо за всеки се наслаждават на любовта си. Той обаче не бе активен в социалните мрежи на рождения ден на Тина, който бе в сряда, 5 април, и не я поздрави по повода. Впечатление прави и фактът, че последния път, когато Венсан е харесал снимка на съпругата си в Instagram, е на далечния 17 февруари.
От своя страна Тина също не е споделяла снимки с актьора от седмици. А и двамата продължават да са активни в мрежата във връзка с професионалните си ангажименти.
Наскоро Тина бе забелязана и сама на футболен мач в Париж.
56-годишният Винсент и 26-годишната Тина сключиха брак през 2018 г. – само две години след като за първи път бяха свързани като двойка. От любовта си имат тригодишна дъщеря, която се появи през април 2019 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е Мей Панг - жената, застанала между Джон Ленън и Йоко Оно

Един не толкова популярен момент от живота на Джон Ленън е връзката му с жена на име Мей Панг. 18-месечният романс между двамата започва през 1973 г. – четири години след като музикантът сключва брак с Йоко Оно. Мей Панг е едва на 23, когато буквално изживява една мечта. Тя […]

Subscribe US Now