Защо Том Холанд не е пил алкохол повече от година

Една от най-известните роли на Том Холанд и тази на Спайдърмен. Именно тя и му дава тласък в кариерата, който го довежда до сегашния му ангажимент за The Crowded Room.
В интервю за Entertainment Weekly актьорът разкрива, че работата по сериала, в който играе антисоциален млад мъж, арестуван след стрелба, го е предизвикала както никога досега.
Том Холанд споделя, че е научил много за психичното здраве и дори е разговарял с психиатри, за да вникне дори още по-задълбочено в проблемите не героите Дани и Били. Този опит му се е оказал особено полезен и за собствения му живот в реалността, тъй като му е показал как да разпознава различни стресори.
Въпреки че актьорът в крайна сметка оценява, че проектът е повлиял положително на психическото му състояние, темата все пак понякога му тежи. “Психическият аспект наистина ми въздейства и ми отне много време да се възстановя след това и да се върна някак към реалността”, разкрива още Том Холанд.
Той не крие, че дори е припознал себе си в героя си и разказва, че когато е бил у дома, му се е случило да получи срив. Тогава е бил на косъм да си обръсне главата, за да се отърве от героя, но се е въздържал, тъй като все пак снимките на сериала все още не са били приключили.
Актьорът издава, че никога досега не изпитвал нещо подобно през кариерата си и е предприел мярката да се въздържа от употребата на алкохол и субстанции.
Всъщност той и преди е споменавал, че иска да си вземе почивка от консумирането на алкохол. В едно от гостуванията си в шоуто на Jimmy Kimmel Live през 2020 г. Том Холанд си признава, че заради пандемията със съквартирантите му си позволяват да пият повече, пише Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Краси Аврамов с мега спектакъл през септември в Античния театър ВИДЕО

Необятното пътешествие на духа, което Античния театър в Пловдив сам по себе си предлага, ще придобие още по-вълнуващо звучене, благодарение на всепризнатия талант на Красимир Аврамов, който на 13 септември тази година ще постави в пределите на едно от най-емблематичните места у нас своя концерт-спектакъл “Български свят”. Заедно с Човека глас, […]

Subscribe US Now