Магдалена Томова за Алек Младенов след “Ергенът”

Миналата седмица приключи любовното предаване “Ергенът”. Няколко месеца 26 жени се бореха за сърцето на един мъж – Алек Младенов. На финала бяха останали две – Надежда и Магдалена. За изненада на всички обаче, Алек не избра нито една. За още по-голяма изненада, ги отхвърли чрез видео съобщение. Начинът, по който остави момичетата се превърна в една от най-дискутираните теми миналата седмица, защото постъпката му наистина не беше достойна.
По всичко личи, че въпреки всичко момичетата продължават напред в търсене на истинската любов. Или поне това възнамерява да направи Маги Томова.
“Влюбената жена е готова да ѝ се разбие сърцето, но да стои до последно”, пише тя под своя снимка в профила си в социалните мрежи. Маги разказва, че когато е била по-малка е събирала картинки от дъвки, които се казват Love is… Всяка опаковка крие сладка рисунка на момче и момиче, които се обясняват в любов. В горната част пише “Любовта е” а надолу продължава с много кратко обяснение какво е любовта.
“Често си ги гледах и си мечтаех, че един ден и на мен ще се случи. Голямата любов, която според този комикс беше “Да споделяте пица пред телевизора”, “Да те събужда със закуска в леглото”, “Да те целуне, когато най-малко очакваш” и десетки други. Сигурна бях, че това са нечии спомени. Някой описваше любовта на живота си. Разтърсваща, незабравима и такава, от която ти спира дъхът. И започнах да я търся, защото тези картинки ми дадоха вяра. Тя е там някъде и е възможна”, пише още Магдалена.
Тя продължава с думите, че с времето забравя за картинките, вярата се свива, а любовта все не идва. Маги признава, че от години е сама, но когато най-добрата ѝ приятелка я записва за “Ергенът”, първата ѝ реакция е да не отива на кастинга.
“Обаче след това си казах – Може би “Любовта е… да направиш първата крачка. И се гмурнах в едно приключение, което споделях с всички вас последните няколко месеца. И гледайки всяка сряда и четвъртък преживявах и анализирах отново и отново всяка ситуация, всеки поглед, дума и действие. Знаейки какъв е края”, пише красавицата.
“Тогава бях сигурна, че проблемът е в мен, защото за пореден път любовта не дойде. Стоях там до последно. Стоях и пред телевизора до последно. За да съм сигурна в това което ще кажа сега – проблемът не е в мен”, категорична е Маги, която завършва с думите, че затваря тази страница от живота си с любим цитат от рисуваната поредица, а именно, че любовта си струва чакането, призовавайки всички момичета да не се отказват, защото и тя няма да го направи. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ритане, блъскане, удряне, влачене - когато агресията на Пъф Деди е заснета на видео

Преди ден CNN излъчи видеозапис, показващ сцена на насилие между рапърът Пъф Деди и бившата му приятелка – ар енд би певицата Касандра “Каси” Вентура. Случаят е от 2016 г., а мястото е хотел в Лос Анджелис. На видеото, заснето от охранителни камери, се вижда как изпълнителят удря, блъска на земята, рита и […]

Subscribe US Now